Politiet jagter pistolmand

To veninder så torsdag middag en mand vifte med en pistol i Fredericia, mens han råbte. Det resulterede i en større udrykning

Sydøstjyllands Politi rykkede torsdag omkring klokken 12 resolut ud til Julivej i Fredericia, hvor man havde fået en anmeldelse om en mand med en pistol.

Anmeldelsen var kort tid før indleveret af to veninder.

“Vi kom gående forbi lejlighederne, da vi pludselig så en mand stå i hvid t-shirt midt i en af lejlighederne og råbe og vifte med en pistol. Vi fik et chok og skyndte os at løbe,” siger Pia, som ikke ønsker sit efternavn i offentligheden, til Fredericia Dagblad.

En hundepatrulje, en indsatsledere og normale patruljer rykkede efter anmeldelsen ud til stedet, hvor der blev søgt efter spor i baggårde og i selve lejlighedskomplekset, der i øjeblikket er ubeboede, og derfor stod alle døre angiveligt åbne.

Politiet fandt dog ikke frem til noget konkret.

Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi bekræfter over for Fredericia Dagblad, at politiet har været rykket ud til stedet for at undersøge ‘et mistænkeligt forhold’, men har intet fundet, der har givet anledning til at arbejde videre med sagen.

SE OGSÅ: STAK 46-ÅRIG IHJEL MED 12 KNIVSTIK: NU ER DOMMEN FALDET