12. maj. 2023 - 15:45

Politiet jagter disse to unge mændPolitiet er på jagt efter to unge mænd, der mistænkes for at udøvet vold og frihedsberøvet en 22-årig mand. Politiet har været i telefonisk kontakt med de to mistænkte, men de har ikke meldt sig selv. Derfor efterlyses de nu offentligt

21-årige Tobias Skov Bentzen og 24-årige Mathias Sten Amundsen efterlyses fredag af Østjyllands Politi for blandt andet en voldsepisode begået mod en 22-årig mand.

Annonce

Foruden voldsepisoden, der går under kvalificeret vold, er de to også mistænkt for at have være med til at frihedsberøve den 22-årige. En tredje mand sidder allerede varetægtsfængslet i sagen.

Østjyllands Politi oplyser selv, at de af flere omgange har forsøgt at få de to mistænkte til at melde sig selv.

Det er sket via telefonisk kontakt, og betjente fra politikredsen har desuden søgt efter dem på relevante adresser, men indtil videre har det været uden held.

Hvis du har oplysninger om de to unge mænd, bedes du kontakte Østjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Politikredsen har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer i sagen.

Annonce

SE OGSÅ: OTTEÅRIG PIGE FORSØGT LOKKET MED I BIL: POLITIET EFTERLYSER MAND

Tobias Skov Bentzen er 21 år gammel, 178 cm høj og almindelig af bygning. Han færdes både i Østjylland, på Kolding-egnen og evt. også på Sjælland:

Mathias Sten Amundsen er 24 år gammel, 177 cm høj og spinkel af bygning. Han færdes i Aarhus-området og omegn:ANDRE LÆSER OGSÅ