Politiet jagter denne forbryder i hele landet

Over hele landet bliver der advaret mod tricktyve. De har forskellige måder at få franarret folk deres penge, og nu er en særligt snedig en af slagsen blevet efterlyst med billede.

Flere og flere mennesker oplever at få en opringning, eller sågar et hjemligt besøg, fra folk der udgiver sig for at være fra personens egen bank.

I de fleste tilfælde nævner de noget fusk eller svindel, og får på den måde franarret de stakkels mennesker deres kort eller bankoplysninger.

I flere sager har folk efterfølgende oplevet at få trukket penge fra deres konti, hvorefter de tager kontakt til politiet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Lige nu er der rigtig mange henvendelser til Syd- og Sønderjyllands Politi, omkring en person i Sønderborg der udgiver sig for at være fra en bank, og altså franarrer borgerne både kontanter og hævekort.

Derfor deler politiet nu et billede af gerningsmanden, i håb om at det kan hjælpe med at finde frem til vedkommende.

De Beskriver gerningsmanden som mand, dansk/nordeuropæisk af udseende, 30-40 år, 180-185 cm., alm-kraftig af bygning, meget lys i huden, sort kort hår. Talte dansk, iført blå habit, halsedisse, mørke cowboybukser, hvide sneakers og grå hat, mulig sixpence. Kørte sort Peugeot.

Har man set manden eller hvis man ligger inde med oplysninger der kan hjælpe politiet i efterforskningen, så kontakt dem på 114.