10. maj. 2023 - 15:18

Politiet inden Brøndby mod FCK: Vi tager ingen chancer!Politiet tager ingen chancer, når Brøndby søndag tager imod FCK i det klassiske storkøbenhavnske derby.

Det er langtfra altid, at de to holds fans kan holde sig fra uro, vold og hærværk. Derfor er der et relativt stort set-up omkring kampen.

Annonce

Men politiet er som udgangspunkt optimistiske.

“Vi har ingen efterretninger om, at der skal ske noget, og det har vi faktisk nogle gange, men ikke til denne kamp. Dermed ikke sagt, at der ikke kan ske noget, for nogle gange handler det også om resultater. De dér mål i sidste øjeblik er aldrig gode. Men vi tror på, at det bliver en god oplevelse for alle,” siger Mogens Lauritsen, politiinspektør, Københavns Vestegns Politi, til bt.dk

LÆS OGSÅ: Se videoer: Ballade efter FCK mod Brøndby

Ved sæsonens første møde i Parken imellem de to ærkerivaler gik det helt galt under og især efter kampen med mange anholdelser.

Det medførte, at politiet og klubbernes forening, Divisionsforeningen, besluttede, at Brøndby og FCK skulle afvikle de to efterfølgende kampe uden tilskuere på udebaneafsnittene.

Annonce

Søndagens kamp bliver det fjerde og sidste opgør i denne sæson mellem klubberne. På banen er denne sæsons kampe indtil videre sluttet med en sejr til hver plus en uafgjort.

Kampen på Brøndby Stadion begynder kl. 16.00.

Arkivfoto


ANDRE LÆSER OGSÅ