Politiet i aktion på gymnasium: Leder efter mistænkelig person

Politiet leder torsdag morgen efter en mistænkelig person på Nyborg Gymnasium.

“Det eneste, jeg kan sige, er, at vi er ude og lede efter en mistænkelig person, der muligvis har gemt sig på gymnasiet,” siger Charlotte Nyborg, pressemedarbejder, Fyns Politi, til fyens.dk

Hun tilføjer, at der netop nu ikke er nogen undervisning på skolen.

Efter planen skulle der have været afholdt en valgdebat på gymnasiet klokken 10. Blandt de inviterede er Lars Christian Lilleholt (V), Trine Bramsen (S) og Mai Mercado (K), Jens-Henrik Thulesen Dahl (DD), Karsten Hønge (SF) og Rasmus Helveg Petersen (R).

Mai Mercado melder ifølge tv2.dk, at debatten er aflyst.

Fyns Politi skriver på Twitter:

“Vi er i øjeblikket til stede på Nyborg Gymnasium, hvor vi leder efter en mistænkelig person, der muligvis har gemt sig på stedet. Vi har ikke pt ikke yderligere oplysninger”.

Gymnasiets rektor, Henrik Vestergaard Stokholm, skriver på skolens Facebook-side:

“DER ER RO PÅ! I har måske set det her i forskellige medier, så derfor vil jeg lige sende info ud her: Fyns politi har siden i morges ledt efter en mistænkelig person på skolen. Det har ikke noget med skolens ansatte, elever eller aktiviteter at gøre. Politiets efterforskning trækker ud, og derfor kan vi ikke åbne skolen i dag, og ingen må ikke møde op eller komme ind. Vi aflyser derfor alle aktiviteter og undervisning. Ingen skal være nervøse, for Fyns politi har helt styr på situationen – og det handler som sagt ikke om NG, men jeg kan ikke sige mere nu. Jeg er ked af, at dagen skal starte sådan her, men der er ikke noget at gøre. Jeg er dog SÅ stolt over at bo i et samfund, hvor politiet reagerer så resolut og effektivt. Tak til Fyns Politi! Vi kan i sagens natur ikke udtale os om sagen og henviser til Fyns politi.”

(Opdatering kl. 10.45. Politiet kan stadig ikke sige ret meget. De skriver på Twitter: Vi er fortsat til stede på Nyborg Gymnasium, hvor vi leder efter en mistænkelig person. Vi melder ud, når vi har nyt, Der er ikke yderligere oplysninger i øjeblikket.)