20. dec. 2022 - 9:56

Politiet: Hvor er 67-årige Peder?Politiet leder efter den 67-årige Peder fra Sabro, som ikke er set siden mandag kl. 12.00

Østjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse:

“Mandag aften modtog Østjyllands Politi om, at 67-årige Peder fra Sabro var savnet. Han var sidst set omkring kl. 12.00 på sin bopæl i Sabro, men det har i løbet af aftenen og natten ikke været muligt for Østjyllands Politi at finde frem til ham.

Tirsdag morgen fortsætter vi arbejdet og leder efter Peder, men vi beder samtidig om offentlighedens hjælp til at finde ham.

Peder er 67 år, men han er ude af stand til at tage vare på sig selv over længere tid. Derfor håber vi, at man vil ringe til os på telefonnummer 114, hvis man har oplysninger om, hvor Peder befinder sig.

Han har tidligere opholdt sig i Tilst, men Østjyllands Politi har ingen indikationer på, hvor han nu befinder sig. Han forlod sin bopæl uden telefon og hævekort.”

Peder beskrives som:

• Mand 
• 67 år
• 175 cm høj
• Kraftig af bygning
• Var iført ukendt tøj, da han forlod adressen i Sabro

(Opdatering vedr. signalement: Peder er muligvis iført en grøn parka coat jakke med pels rundt ved hætten, en gul/karrygul hue med indbygget pandelys, mørkeblå bukser og gummistøvler.)

(Opdatering kl. 11.30: Den 67-årige mand, vi tidligere efterlyste, er blevet fundet i god behold. Han befandt sig på en adresse i Skanderborg, og de pårørende er underrettet om, at han har det godt. Vi siger tak for hjælpen)ANDRE LÆSER OGSÅ