14. sep. 2022 - 11:11

Politiet har nu kortlagt flugtrute for drabsmandPolitiet har nu et godt billede af den flugtrute, som drabsmanden har benyttet sig af i forbindelse med drabet på Frederikssundsvej mandag aften.

Det oplyser Københavns Politi på Twitter.

Politiet har igangsat en intens efterforskning i jagten på drabsmanden, og ved hjælp af videoovervågning kan politiet slå fast, at manden er løbet ud af butikken og drejet til venstre ad Frederikssundvej. Kort efter er manden drejet til venstre ad Vibevej, hvor han hoppede på en cykel og formentlig er drejet til højre ad Ørnevej.

FOTO: Københavns Politi

”Vi har et rimeligt godt billede af, hvor gerningsmanden har bevæget sig hen umiddelbart efter drabet, men vi vil fortsat gerne tale med vidner, der har været i området ved Vibevej og Ørnevej mandag aften. De kan have set gerningsmanden på cykel,” siger vicepolitiinspektør Knud Hvass fra Københavns Politi.

LÆS OGSÅ: 24-ÅRIG MAND AFGÅET VED DØDEN EFTER SKYDERI

Politiet har allerede talt med vidner i forbindelse med efterforskningen, men med denne kortlagte rute håber de, at flere kan hjælpe med at komme endnu tættere på en anholdelse af gerningsmanden.

Det er fortsat sparsomt med oplysninger om, hvordan manden ser ud, men politiet har beskrevet ham som:

  • Spinkel af bygning
  • Iført sort hættetrøje
  • Trukket hætten over hovedet

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

LIGE NU LÆSER ANDRE: POLITIET ANHOLDER TO PERSONER FOR DØDSTRUSLER