Politiet: Fire gerningsmænd til knivstik på Nørrebro

Politiet mener, at der har været fire gerningsmænd til et knivstik på Nørrebro i København tidligere fredag aften, hvor to mænd kom til skade.

“Den ene af de to forurettede er kommet alvorligt til skade, mens den anden er kommet mindre alvorligt til skade,” fortæller vicepolitiinspektør i Københavns Politi, Bjarke Dalsgaard, til presse-fotos.dk

“Vores vurdering er, at der er fire gerningsmænd, og at de er gået målrettet efter det første offer. Det andet offer er muligvis kommet i vejen. Her er det vores vurdering, at han er et mere tilfældigt offer i sagen,” siger vicepolitiinspektøren.

LÆS OGSÅ: Knivstikkeri på Nørrebro: To er kommet til skade

Politiet har endnu ikke anholdt nogen i sagen.

Det er uklart, om sagen udløber af de mange knivstiks-episoder, der var fra og med juledagene til og med begyndelsen af januar. De episoder fik Københavns Politi til at indføre visitationszoner på bl.a. Nørrebro.

“I og med at det seneste knivstik har fundet sted på Nørrebrogade, er det en tanke, der også indgår i vores overvejelser. Men vi søger i mange retninger. Og der er ikke noget konkret, der tyder på en sammenhæng,” siger Bjarke Dalsgaard.

LÆS OGSÅ: Ofre for knivstik kørt til Rigshospitalet

Senere fredag aften fandt der endnu et knivstik sted i området Gothersgade/Adelgade i det centrale København.

Her kom en mand lettere til skade. Det lykkedes kort tid efter politiet at anholde en mand, som de mistænker for at være gerningsmanden.

Det er dog ikke politiets formodning, at de to knivstiks-episoder har noget med hinanden at gøre.

LÆS OGSÅ: Nyt knivstik i København: Mand er anholdt!

“Jeg vil ikke udelukke det fuldstændigt. Men vi har ingen grund til at tro, at der er en sammenhæng imellem de to episoder,” siger vicepolitiinspektøren.