06. jan. 2022 - 14:29

Politiet fandt eftersøgt mand ved narkorazzia: Forsøgte at flygte ud over altanenØstjyllands Politi fandt mere end bare stoffer, da de onsdag formiddag besøgte en adresse i Aarhus V, hvor de mistænkte at der var narkotika. På adressen fandt de en mand, der havde været eftersøgt i længere tid.

Onsdag formiddag to Østjyllands Politis specialpatrulje på besøg ved en adresse i Aarhus V, hvor de havde mistanke om, at der kunne være narkotika.

Da betjentene bankede på døren til lejligheden, kunne de høre en person på den anden side af døren løbe væk. Betjentene brød derfor døren ind og fangede den 22-årige mand, som var på vej til at flygte ud over altanen.

Den 22-årige på adressen var nemlig eftersøgt til afsoning af en længere fængselsstraf og havde i længere tid været eftersøgt af politiet, da han var udeblevet afsoning.

Manden blev hurtigt anholdt og kørt til arresten for at afsone sin straf. Han nåede dog, at få flere sigtelser inden han blev placeret i arresten.

Betjentene fandt nemlig en del poser med hash, skunk og kokain samt nogle digitalvægte og tusinde kroner i kontanter.

Stofferne blev beslaglagt, og den 22-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Han blev ligeledes sigtet for overtrædelse af knivloven, da betjentene fandt en machete i lejligheden.

En 26-årig mand blev også anholdt i forbindelse med sagen, da de mødte ham uden for bygningen med hash på sig og en nøgle til lejligheden. Den 26-årige blev også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.ANDRE LÆSER OGSÅ