27. dec. 2022 - 12:21

Politiet efterlyser voldsmand: Kan du genkende ham?Politiet offentliggør billeder af en mulig gerningsmand til en voldsepisode i Hobro.

Voldsepisoden fandt sted 26. november på Adelgade i Hobro.

Den pågældende aften kom offeret – en 57-årig mand – gående ad Adelgade i retning mod nord: 

Og da han passerede to yngre mænd, som også befandt sig i gågaden, tildelte den ene af de yngre mænd den 57-årige et slag i ansigtet. Herved blev det 57-årige offer slået til jorden, og han pådrog sig i den forbindelse flere alvorlige skader i ansigtet. 

LÆS OGSÅ: Alvorlig voldssag: Politiet efterlyser 19-årig mand med billede

”Siden vi modtog anmeldelsen, har vi efterforsket i sagen med henblik på at afdække hele hændelsesforløbet og identificere den formodede gerningsmand. Indtil videre – desværre – uden held. Og det er derfor, at vi nu går i offentligheden med billederne af ham – i håb om, at der er nogle borgere, der genkender den mistænkte i sagen.,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann, Nordjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at politiets ny-opsatte tryghedskameraer fangede voldsepisoden, og derfor har politiet billeder af den formodede gerningsmand. 

Det virker ifølge efterforskningslederen som om, at volds-episoden er opstået ret umotiveret.

(Opdatering kl. 13.40: Nordjyllands Politi oplyser, at manden er identificeret. De takker for offentlighedens hjælp.)

”Vi ser med stor alvor på sagen: Vold er helt uacceptabel, så vi skal naturligvis have den mistænkte identificeret, således at han kan blive afhørt til sagen og stillet regnskab for sine handlinger, hvis vi fortsat vurderer, at han har overtrådt straffeloven,” siger Mikkel Brügmann, der igen opfordrer til, at alle oplysninger om identiteten på den efterlyste mand – eller andre oplysninger til sagen – kan gives til politiet ved at ringe 114.ANDRE LÆSER OGSÅ