Politiet efterlyser to mænd: Ung kvinde udsat for groft voldtægtsforsøg

Lørdag aften modtog politiet en skrækkelig anmeldelse fra en ung kvinde på Sjælland. Den unge kvinde måtte sparke og slå fra sig, da hun blev forsøgt voldtaget af to mænd.

Nu er Midt- og Vestjsjællands politi ude med en efterlysning af de to mænd, som skulle have forsøgt at voldtage en 28-årig kvinde.

Lørdag aften var kvinden kommet gående af Vandtårnsstien ved Ladegårdsparken i Holbæk.

I følge anmeldelsen, så kom kvinden gående mellem 20:45 og 20:55 da hun på fejeste vis bliver forsøgt overfaldet af to mænd.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Arkivfoto

‘Kvinden kæmper imod og formår at få sparket den ene af gerningsmændene af sig, hvorefter hun løber fra stedet’, fortæller vagtchef Lasse Jensen, til TV 2 ØST.

Ifølge vagtchefen kom kvinden lettere til skade under overfaldet, men har det efter omstændighederne godt.

I forbindelse med overfaldet efterlyser politiet to mænd med følgende signalementer:

En mand på 20-25 år som er cirka 170-180 centimeter høj. Manden beskrives med mørk hudfarve, sort mellemlangt krøllet hår og sort gedeskæg på hagen. Han skulle være i ført et gråt jogginsæt, og så har han formentligt modtaget en skade på læben, som skulle være opstået da kvinden slog ud efter ham i sit forsøg på at undslippe dem.

Den anden mand beskrives som 20-25 år gammel, 180-190 centimeter høj også med mørk hudfarve, og så var han i før mørk tøj.

Har du set noget der kan hjælpe politiet med at finde disse to individer, så hører de meget gerne fra dig.

Sagen vil blive betragtet som et forsøg på voldtægt, og politiet kommer med et signalement af de to individer der forsøgte sig, men som heldigvis blev overbemandet af kvinden som de ville overfalde.

Politiet hører gerne fra vidner, der har set noget eller genkender signalementet på de to mænd. 

Har man oplysninger i sagen kan politiet kontaktes på 114.

Klokken 21.30 modtog politiet anmeldelsen om overfaldet.