15. jul. 2022 - 20:10

Politiet efterlyser nedtrykt 23-årig: Nu deltager militæret i eftersøgningenOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OPDATERING: Politiet oplyser, at den 23-årige mand er fundet død. Der er ikke tegn på, at der skulle være sket en forbrydelse. Vi har derfor fjernet hans navn og billede fra artiklen.

Politiet efterlyser en 23-årige mand, efter han forlod forældrenes bopæl i nedtryk tilstand (læs opdatering i bunden af artiklen)

Natten til fredag forlod den 23-årige, unge mand forældrenes bopæl i Struer. De har ikke hørt fra ham siden, og det skaber nu bekymring. Den 23-årige var i nedtrykt tilstand, da han gik fra bopælen, derfor efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi ham nu offentligt.

SE OGSÅ: DEL 1 | HISTORIEN OM MARLENES ‘LUDERLIV’: ‘FØRSTE GANG JEG HAVDE EN PIK I MUNDEN, VAR JEG TRE ÅR GAMMEL’

Den 23-årige mand beskrives som 180 centimeter høj, almindelig af bygning. Han var iført blå/hvide stribede bukser, hvor begge knæ var blodige. Derudover bar han en sort t-shirt og en mørk cardigan samt lyse/blå sko.

Hvis du har informationer i sagen eller ved, hvor den 23-årige er, bedes du kontakte politiet på 1-1-4.

OPDATERING 20.20

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser nu, at man har tilkaldt assistance fra militæret til eftersøgningen af den 23-årige mand. Det betyder, at en helikopter nu vil flyve og eftersøge i området.

OPDATERING 22.15

Presse-fotos.dks fotograf fortæller, at politiet er tilstede ved Stuer Lystbådehavn og eftersøger her. Billeder kan ses længere nede.