26. dec. 2022 - 14:22

Politiet efter rocker-drab: Mulig drabsmand er nu anholdtPolitiet meddeler, at de har anholdt en mand, som de mistænker for at have dræbt en 34-årig mand, som blev fundet død på Præstø Landevej i Mogenstrup nær Næstved søndag aften.

“I forbindelse med drabssagen fra Mogenstrup er den eftersøgte netop blevet anholdt uden problemer. Yderligere opfølgning kommer senere,” skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

Inden det kom så vidt, havde politiet opfordret ham til at melde sig selv.

“Vi har en endog meget kraftig formodning om, hvem gerningsmanden er. Og derfor opfordrer vi ham til inden for ganske få timer at melde sig selv, så han kan afgive sin forklaring. Vi ved, at han er klar over, at vi leder efter ham, sagde Kim Kliver, politiinspektør, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, i en pressemeddelelse.

Den dræbte 34-årige mand var såkaldt prospect til rockergruppen Bandidos. På mere jævnt betyder det, at han var prøvemedlem.

LÆS OGSÅ: Den dræbte mand på Sjælland var 34 år: Politiet har anholdt tre rockere

Politiet har tidligere haft anholdt tre mænd i sagen, men det er tilsyneladende ingen af dem, der har begået drabet.

Politiinspektøren sagde tidligere mandag, at politiet har ransaget flere adresser i forbindelse med drabet, og at efterforskningen fortsætter.ANDRE LÆSER OGSÅ