Politiet beslaglægger falsk fotovogn

To mænd har oprettet en hjemmeside, hvor man kunne bestille deres falske fotovogn til at få dæmpet farten på strækninger. Nu har politiet beslaglagt ‘fotovognen’

Midt- og Vestsjællands Politi modtog onsdag klokken 13.09 en anmeldelse af, at der var placeret en falsk politibil på Gammel Ringstedvej i Køge.

Derfor rykkede en patrulje ud til stedet, hvor man kom i kontakt med to mænd, der stod ved en blå varevogn, hvor der i varerummet var opstillet en genstand, som lignede fotoudstyret fra politiets ATK-vogne, og som kunne give et blitz-lys til modkørende bilister. I bilen var der også en håndholdt fartmåler.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i kredsens døgnrapport.

Efter at politiet havde talt med mændene, viste det sig, at de havde oprettet en hjemmeside, hvor man kunne bestille deres ‘fotovogn’ med det formål, at man kunne få dæmpet farten på udvalgte strækninger.

De to mænd er nu blevet sigtet for at udgive sig for at være fra offentlig myndighed, og derfor er den falske fotovogn blevet beslaglagt, mens sagen efterforskes.

Politiet har i en anden sag netop modtaget en anmeldelse fra en teenagepige, der fortæller, at hun var været udsat for et mareridt i et telt på Roskilde Festival. En mand er i den forbindelse blevet anholdt.

Dette er ikke den pågældende fotovogn men i stedet et illustrationsfoto