27. nov. 2022 - 13:32

Politiet afspærrede vejen: Mand viftede med pistol foran bodegaNatten til søndag rykkede politiet talstærkt ud til en bodega på Jyllingevej Vanløse. Her havde en mand viftet med en pistol udenfor bodegaen efter et slagsmål. Derfor afspærrede politiet vejen i begge retninger.

Slagsmålet startede inde på bodegaen, hvor to mænd havde været oppe at toppes. Derfor blev begge to smidt ud fra stedet, men det fik dem ikke til at falde til ro. I stedet hev de ene af mændene en pistol frem og viftede med dem.

Personalet opdagede, at manden stod med en pistol i hånden, hvorpå de reagerede hurtigt og låste døren. Herefter bad personalet alle gæsterne om at sætte sig ned på gulvet.

LIGE NU LÆSER ANDRE: BRANDVÆSNET MÅTTE HJÆLPE FULD MAND UD AF TOILET

Det fortæller en af gæsterne, som var på stedet. Københavns Politi bekræfter, at de var ude på stedet, hvor der var tale om en mand, der havde truet anden med en gaspistol.

“Der er tale om en mand, der havde viftet med an gaspistol på stedet. Vi ville meget gerne anholde manden, men han var ikke til stede, da vi kom”, fortæller vagtchefen hos Københavns Politi.

LÆS OGSÅ: POLITIET MASSIVT TIL STEDE VED NATKLUBANDRE LÆSER OGSÅ