14. jan. 2022 - 7:47

Politiet affyrer skud mod formodet bevæbnet mand under aktion i AalborgNordjyllands Politi har natten til fredag affyret skud mod en mand, som man mistænkte for at være i besiddelse af våben i en lejlighed i Aalborg.

Derefter blev den 58-årige mand kørt på Aalborgs Universitetshospital med politieskorte.

Kort før midnat skrev politiet på Twitter følgende:

“Nordjyllands Politi er i øjeblikket massivt til stede i Aalborg Vestby, hvor vi har mistanke om, at en mand i en lejlighed er i besiddelse af et våben. Vi opfordrer beboerne i området om at holde sig inden døre og øvrige borgere om at holde sig væk fra området.”

Først var forlydenderne til Presse-Fotos.dk, at manden angiveligt havde forskanset sig i lejligheden med andre personer, og at der derfor var tale om en eventuel gidseltagning. Dog tweetede politiet senere, at de formodede, at manden var alene i lejligheden. Hvorvidt manden var alene, er endnu ikke endeligt bekræftet.

Politiaktionen blev allerede sat i værks omkring klokken 21.05, da politiet modtog en anmeldelse om, at en mand muligvis var i besiddelse af våben.

Grundet mistanken om våbenbesiddelse bevæbnede politiet sig med maskinpistoler og omringede lejlighedskomplekset.

”Da der er afgivet et skud af politiet, så er sagen overgået til Den Uafhængige Politiklagemyndighed. Og derfor har Nordjyllands Politi ingen yderligere kommentarer,” siger vicepolitisinspektør Anders Uhrskov.