Politiet: 27-årig er fundet død efter bytur

Nordjyllands Politi har fundet en 27-årig mand, som de tidligere mandag havde efterlyst, død.

“Den afdøde 27-årige mand blev fundet på Nibevej syd for Aalborg omkring kl. 17.15 i dag,” skriver Nordjyllands Politi på politiets hjemmeside.

Manden – som var fra Nibe – tog til Fjordbyen i den vestlige del af Aalborg lørdag aften. Det vides, at han senere tog videre til Jomfru Ane Gade, der er kendt som Aalborgs festgade.

Derefter er hans færden ukendt.

“Vores opgave lige nu er klarlægge de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet. Derfor kan vi ikke lige nu komme med yderligere detaljer. Men jeg kan dog sige, at i forbindelse med dette arbejde vil man kunne se et større opbud af politifolk og køretøjer ude på findestedet og andre steder i og omkring Aalborg,” siger vicepolitiinspektør Niels Kronborg.

Politiet skal nu i gang med teknisk efterforskning og afhøringer.

“Vi skal have et helt klart billede stykket sammen af omstændigheder omkring fundet af den 27-årige, og det er et arbejde, der tager tid,” siger Niels Kronborg.

Over for presse-fotos.dk tilføjer han:

“Vi lader foreløbig alle muligheder stå åbne i forhold til, hvad der kan være sket.”

Nordjyllands Politi havde mandag eftermiddag i samråd med familien efterlyst den 27-årige mand – bl.a. fordi han ikke var mødt på arbejde søndag, sådan som han efter planen skulle.

De pårørende er blevet underrettet om dødsfaldet.