04. nov. 2023 - 10:36

Politibil påkørt i vild biljagtArkivfoto

Natten til lørdag bød på både biljagt, narkosalg og en anholdelse, da en mand forsøgte at flygte fra Telefonsmøgen i Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Omkring klokken 01.25 får betjentene i en civil politibil øje på en bil, hvorfra der er en dele trafik. Derfor mistænker betjentene, at der kan være tale om narkosalg fra bilen. Men da betjenten kommer frem til den mistænkelige bil og oplyser, at det er fra politiet, træder føreren speederen i bund og kører fra stedet. q

LIGE NU LÆSER ANDRE: ELEVER TYRANNISERER LÆRERNE PÅ FOLKESKOLE: “JEG HENTER ET BAT, SÅ SKAL JEG NOK FÅ FAT I DEN MOBIL”

I forsøg på at stoppe bilen, blokerer en patruljebil vejen. Men det lod ikke til at sætte en stopper for flugten. I stedet for at stoppe op, kører bilisten ind i patruljevognen og rammer den i højre side. Efter påkørslen af patruljebilen rammer bilisten ind i facaden på Telefonsmøgen 6.

Men selvom han nu har ramt en patruljebil og et hus, så er forsøget med at komme væk fra lovens lange arm ikke færdigt.

LÆS OGSÅ: POLITIBIL KØRER GALT PÅ AMAGER

Den 25-årige fører af bilen svinger efterfølgende til højre og kører mod kørselsretningen, hvor han fortsætter mod Åboulevarden og her forulykker bilen.

Den unge chauffør giver stadig ikke op og forsøger at komme videre til fods, hvor han bliver stoppet og anholdt af betjentene.

Nu er der en længere liste af overtrædelser, som den unge mand er blevet sigtet for:

Overtrædelser af færdselsloven, vold mod tjenestemand, salg af euforiserende stoffer, samt vanvidskørsel.