Politi strømmer til: Massiv aktion omkring folkeskole

Politiet er rykket talstærkt ud til en folkeskole i forbindelse med et alarmopkald. Et større område er blevet afspærret

Flere betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi rykkede sammen med hundepatruljer sent søndag aften ud til et område omkring Nordskovskolen i Haslev.

Selv kalder politikredsen indsatsen omkring skolen for massiv.

“Vi har været massivt til stede i området, efter vi modtog en anmeldelse om et overfald,” siger Heidi Grandt Andresen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falster, til TV 2.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke gå i nærmere detaljer omkring sagen, men oplyser på nuværende tidspunkt, at man efterforsker det mistænkelige forhold.

Vagtchef Heidi Grandt Andresen fastslår dog, at ingen personer har mistet livet.

Mandag formiddag og middag er der sket en ny udrykning til området omkring skolen, da politiet afspærrede højre spor på Sydmotorvejen og undersøgte arealet langs vejen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræfter over for TV 2, at politikredsen er til stede med hundepatruljer og betjente i forbindelse med en efterforskning.

Politiet vil på nuværende tidspunkt hverken be- eller afkræfte, at mandagens aktion har forbindelse til aktionen omkring Nordskovskolen søndag aften.

Presse-fotos.dk følger sagen …

I en anden alvorlig sag har politiet stormet en lejlighed og kommet ind til et uhyggeligt fund. En kvinde er efterfølgende blevet hastet til hospitalet.

Illustrationsfoto