Politi på jagt: Tre mænd stjal dæk fra Passat’er – flere gange!

Tre mænd forsøgte fire gange torsdag aften og natten til fredag at stjæle dæk fra Passat’er. To gange lykkedes det dem. Politiet har ikke fået fat i gerningsmændene.

Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Det første forhold skete på Stendalsvej, Aarhus V, hvor tre personer havde forsøgt at klodse en personbil op på mælkekasser ved hjælp af en donkraft. Det lykkedes dog ikke. I stedet stak de af.

Signalementet på de tre personer lyder som 18-20 år gamle og østafrikanske af udseende.

LÆS OGSÅ: Voldsom villabrand i Herning

Anden gang havde de mere held med sig.

Den anden anmeldelse kom fra Frydenlunds Allé, Aarhus V, hvor de tre mænd igen havde klodset en Passat op på mælkekasser. Her var det lykkedes dem at stjæle et dæk med fælg.

Tredje forhold blev anmeldt lidt over midnat, hvor en anmelder oplyste, at han havde fået stjålet et forhjul fra en Passat, som havde holdt ud for Elstedhøj 20 i Lystrup. Bilen var ikke klodset op denne gang.

LÆS OGSÅ: Containerbrand i Gellerupparken

Sidste forhold anmeldt på Gøteborg Allé i det nordlige Aarhus, hvor endnu en Passat var blevet udsat for tyveri. Denne gang havde gerningsmændene knust bagruden på bilen og taget et dæk med fælg ud. De havde dog opgivet deres forehavende – enten fordi dækket var beskadiget og ikke kunne bruges, eller fordi at de følte sig opdaget.

Der lå yderligere et dæk med fælg i bilen, som ikke var taget.

Det lykkedes ikke – på trods af en ihærdig indsats – politiet at finde de formodede gerningsmænd.