Politi er på bar bund i eftersøgning af 15-årig

Københavns Politi er på bar bund i eftersøgningen af 15-årige XX, der lørdag forlod sit hjem på Amager, og som ikke har givet lyd fra sig siden.

På trods af en omfattende indsats er det endnu ikke lykkedes at finde pigen, lyder det i en pressemeddelelse fra politiet.

En stor mængde videomateriale fra overvågningskameraer er og bliver gennemgået af politiet. Den 15-årige er i den forbindelse blevet spottet på Strøget og ved Nytorv i det indre København lidt over midnat natten til søndag.

Politiet har været i kontakt med personer, hun kom i snak med, samt hendes familie og omgangskreds, men det har ikke ført til gennembrud, lyder det.

– Vi har ingen indikationer på, at XX skulle være blevet udsat for en forbrydelse, men vi udelukker intet og har derfor sat en omfattende indsats i gang for at finde hende, siger vicepolitiinspektør Jesper Beuschel i pressemeddelelsen.

– Vi er bekymrede for hende, så hvis hun skjuler sig, så beder vi hende give et livstegn fra sig – enten til os eller til sine pårørende.

Politiet opfordrer personer, der kan have set pigen, til at kontakte ordensmagten på 114.