03. jun. 2022 - 16:01

Pludselig fik børnene sig en kæmpe overraskelseEn umiddelbar dårlig oplevelse blev vendt til lidt af en solstrålehistorie

Fredag middag udspillede der sig lidt af et drama i Børnehuset Hirtshals i Nordjylland, da en dreng fik sin arm fastklemt i et stakit.

Beredskabet ankom hurtigt til stedet og drengens arm blev frigjort. Han havde fået sig en lille forskrækkelse, men var ellers uskadt.

Forskrækkelsen blev dog hurtigt vendt til fascination over den store, røde brandbil, som han og de øvrige børnehavebørn nok så ofte har siddet at leget med i en noget mindre udgave.

”Brandfolkene fandt efter den lille episode tid til at vise brandbilen frem for de mange børn, og det var tydeligvis en stor oplevelse for dem,” fortæller Presse-Fotos mand på stedet.

Billederne taler da også sit tydelige sprog. Børnene har fået lov at komme op og sidde helt forrest i brandbilen. Det var formentlig ikke noget, de havde troet, de skulle få lov en ellers så almindelig fredag.

Presse-Fotos har forsøgt at få en kommentar fra børnehaven for at høre børnenes reaktion, men det har desværre ikke været en mulighed.