Pludselig dukkede politiet op til biltræf: Fire biler beslaglagt

Arkivfoto

Under et biltræf i Køge fredag eftermiddag beslaglagde politiet fire biler. I alt blev der skrevet 20 sager

En større gruppe af bilentusiaster mødtes fredag eftermiddag på et område ved Køge Handelsskole for at vise bilerne frem.

Men ikke kun bilentusiaster dukkede op på stedet.

Det gjorde Midt- og Vestsjællands Politi også på baggrund af, at de spontant opståede biltræf den seneste tid har skabt problemer i området, oplyser politikredsen.

Det endte med fire beslaglagte biler.

”Vi har intet problem med, at folk mødes om deres fælles interesse for biler. Men det skal inden for de regler, som færdselsloven sætter. Og der må vi konstatere, at der var plads til forbedring”, siger politikommissær Lars Galasz fra Midt- og Vestsjællands Politi og fortsætter:

”Vi ved, at de store forsamlinger af biler skaber utryghed og er til irritation for mange. Derfor kommer vi til at fortsætte indsatsen.”

De fire biler blev beslaglagt, fordi der på køretøjerne var manipuleret med motorstyringen og udstødningen.

SE OGSÅ: SPRITBILIST TORPEDERER HUSMUR: FAMILIE I CHOK – 40-ÅRIG HASTET PÅ HOSPITALET

Ud over beslaglæggelserne skrev politiet bøder til seks personer, fordi de havde ændret på bilernes udstødning ved blandt andet at fjerne lydpotterne. De biler bliver nu også indkaldt til ekstraordinært syn.

En anden bil fik også klippet nummerpladerne, da der ikke var betalt afgifter.

Fem andre blev derudover målt til at køre for hurtigt i en byzone – fire af dem får nu et klip i kørekortet og en enkelt en betinget frakendelse.

På motorvejen nær Køge målte politiet fire andre biler fra træffet til at køre for hurtigt. To af dem står til et klip. En af dem blev målt til 151 kilometer i timen, den anden overhalede højre om i nødsporet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

I alt skrev politiet 20 sager til fredagens biltræf.