07. jan. 2023 - 13:49

Personbil satte sig fast i letbane spor: Nu udtaler føreren sigFoto: Privat

Flere unge mennesker kom galt afsted fredag aften, da deres bil satte sig fast i det nyanlagte letbanespor i Glostrup

”Ved det store kryds, der er lyssignalerne helt uduelige, så jeg troede, det var min vej. Jeg troede, at letbanehullerne var fyldte.”

Annonce

Sådan fortæller føreren af den bil, der omkring klokken 19.30 fredag aften satte sig fast i letbanesporet i Glostrup i flere timer.

Ikke blot ham – men flere af Presse-fotos.dks læsere fortæller – at lyssignalet og skiltningen i det store kryds mellem Nordre Ringvej og Hovedvejen i Glostrup er meget farlig.

“Det er vildt, der ikke er sket flere uheld,” fortæller føreren til Presse-fotos.dk.

”Da bilen satte sig fast, ringede vi efter politiet, men de sagde, vi skulle ringe efter vejhjælpen, da det ikke var deres område.”

Det gjorde de unge, men imens de ventede på vejhjælp, forsøgte flere biler at køre ind ad samme vej langs letbanesporet.

Annonce

”Jeg var nødt til at skærme af og sætte noget afspærring, så der ikke var flere biler, der kørte ind,” fortæller føreren.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Privat

SE OGSÅ: PERSONBIL SÆTTER SIG FAST I LETBANESPOR

Skiltningen er ifølge føreren og folk i området så dårlig, at flere bilister dagligt kører ind over letbanesporet.

Annonce

”Da vi stod og ventede på vejhjælpen, kom en mand løbende hen til os og sagde, vi var den syvende bil inden for kort tid, der var kørt forkert. En ældre mand kom også og fortalte os, at han er overrasket over, at der ikke sker flere uheld. Begge to boede lige op ad stedet,” siger føreren.

Den første vejhjælp, der ankom for at hjælpe de unge drenge havde ikke mulighed for at få bilen op. Derfor ankom senere en kran, der fik køretøjet løftet op igen.

”Selv vejhjælpen rådede os til at tage en masse billeder til kommunen, så vi kunne få erstatning,” afslutter føreren.

Drengenes bil endte med at sidde fast omkring to og en halv time.

Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat


ANDRE LÆSER OGSÅ