23. jul. 2022 - 16:01

Person styrtet ned ad skrænt: ‘Det er kaotisk’Beredskabet arbejder lige nu på højtryk med at få fat på en person, der er røget ud over en skrænt i Sønder Stenderup

Klokken 14.40 fik Trekant Brand og Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var faldet ud over en skrænt på Løveroddevej i Sønder Stenderup, der ligger nær Kolding.

Det sendte en ambulance, brandkøretøjer og en politibil mod adressen.

”Personen ligger stadig på skrænten. Vedkommende er faldet så langt ned, at denne ikke umiddelbart er så nem at tilgå. Derfor er man i gang med at få en båd i vandet, der skal komme nede fra og hjælpe til,” siger operationschefen fra Trekant Brand til Presse-fotos.dk.

SE OGSÅ: BRANDVÆSEN TIL STEDE PÅ PLEJEHJEM I HELSINGØR

Hvordan personens tilstand er, det kan operationschefen endnu ikke svare på, men han fortæller, at ambulancefolkene oppe på skrænten gør klar til, at man får fat på vedkommende.

Det er desuden også uklart, hvordan personen er endt med at styrte ned ad skrænten, ligesom det endnu ikke kan slås fast, hvor langt ned personen er faldet.

Presse-fotos.dks fotograf er til stede ved skrænten og ankom kort efter beredskabet.

”Det er en smule kaotisk herude. Da jeg ankommer, er der umiddelbart problemer med at finde frem til den tilskadekomne og brandvæsenet har svært ved at få køretøjerne frem. Lige nu kæmper cirka 10 redningsfolk med at finde en løsning,” fortæller han.

Google Play: (https://play.google.com/store/apps/details…) – AppStore: (https://apps.apple.com/…/presse-fotos-dk/id1625543625…)