Person fundet død ved Storebælt: ‘Jeg håber, det er ham’

Amanda Marie Axdals ven Niklas forsvandt i efteråret 2018, efter at have parkeret sin bil på Storebæltsbroen. Nu håber hun, at hun endelig kan få klarhed over hans skæbne

Onsdag formiddag blev en død person fundet ved bredden i Halsskov Odde nær Storebæltsbroen på Sjællands-siden.

Siden da har Amanda Marie Axdal opdateret Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis sociale medier konstant i håb om nye informationer om personens identitet.

Hendes ven – den 26-årige Niklas – forsvandt nemlig for fem år siden, efter han havde parkeret midt på Storebæltsbroen med høj musik i bilen.

Siden da har ingen set ham.

“Da jeg hørte, at der var fundet lig, så tænkte jeg med det samme tilbage til for fem år siden, hvor jeg fandt ud af, at en mand havde parkeret en bil midt på Storebæltsbroen med høj musik og var forsvundet. Man kan ikke se på overvågningen, om han er hoppet ud eller noget,” siger Amanda Marie Axdal til Sjællandske Nyheder.

“To dage senere finder man en af hans røde sko i vandkanten ved Storebæltsbroen, og yderligere ved man ikke. Jeg finder ud af, at det er Niklas. Niklas er en ung mand, som jeg kender godt. Han er en ven. Jeg har passet hans brors børn og mødt ham ved flere lejligheder. Han har været tæt på mit liv. Det er det første, jeg tænker på,” fortsætter hun.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Video og billeder i artiklen er fra i onsdags, da man fandt manden død

SE OGSÅ: TO BRØDRE STUKKET MED KNIV I NAT: 20-ÅRIG ANHOLDT

Selv om den unge kvinde ønsker at finde sin ven i live, håber hun alligevel, at det er ham, der er fundet.

Uvisheden er nemlig ulidelig, fortæller hun.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortæller til Sjællandske Nyheder, at der er holdt ligsyn over den forsvundne person, men at det indtil videre ikke har ført til nærmere identifikation ud over, at der er tale om en mand.

Derfor er planen nu at tage et tandkort i brug for at identificere ham nærmere.

På nuværende tidspunkt kan politiet ikke give en tidshorisont for, hvornår man når videre i processen.