Person fundet død

En person er blevet fundet død på stranden lørdag morgen og siden har politiet arbejdet på at identificere manden. Nu kan politiet melde nyt ud.

Lørdag morgen klokken 09.49 slog en anmelder alarm til politiet, da en mand lå livløs på stranden.

Politiet og redningsmandskabet rykkede massivt ud, hvor man fandt manden livløs i sandet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

“Der blev både sendt hundepatruljer og kriminalteknikere til stranden for at undersøge findestedet, ligesom der blev gennemført et retslægeligt ligsyn på stedet”, skriver politikredsen.

Der er formentlig tale om en mandlig turist fra Tyskland. Manden er blevet fundet på stranden på den nordlige del af Rømø.

Tysk politi har udsendt end efterlysning på en mand, hvis identifikationspapir er blevet fundet sammen med den afdøde mand på stranden i Rømø.

“Den afdøde mand er endnu ikke endeligt identificeret, men politiet har en formodning om, at der er tale om en tysk turist, der er meldt savnet til tysk politi. Den afdøde havde den savnedes identifikation på sig”, lyder det i pressemeddelelsen.

Politiets undersøgelser er fortsat i gang og man arbejder på at få en manden endeligt identificeret.

Tidligere på dagen er der en anden redningsaktion i gang, hvor en ung mand er forsvundet. Politiet og redningsmandskabet er massivt til stede, men har endnu ikke fundet frem til den unge mand.