15. jan. 2023 - 5:01

38-årig fundet død på bibliotek – To mænd og en kvinde anholdtLørdag aften fandt Nordjyllands Politi en livløs mand på et bibliotek i Aalborg. Han er nu blevet identificeret som en 38-årig mand, som formentlig er blevet dræbt på grund af et opgør i misbrugsmiljøet.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Fundet af den døde mand bliver efterforsket som et drab og politiet er fortsat i gang med at finde spor og afhøre vidner.

“Vi er i fuld gang med at afhøre vidner og arbejder fortsat på at sikre spor i sagen. Der er endnu ikke et klart billede af hændelsesforløbet, men vi arbejder med forskellige hypoteser”, fortæller Vicepolitiinspektør Sune Myrup.

LIGE NU LÆSER ANDRE: HELIKOPTER OG BÅDE LEDER EFTER PERSON I VANDET VED STOREBÆLT

Derfor kommer politiet også til at være talstærkt til stede i området omkring biblioteket, fortæller Vicepolitiinspektør Sune Myrup.

“Som borger vil man kunne opleve et massivt opbud af uniformeret politi i området omkring Rendsburggade, Nytorv og Østerbro, men der er ingen grund til at føle sig utryg”, lyder det i pressemeddelelsen.

Kort tid efter fundet af den 38-årige blev to mænd og en kvinde anholdt i sagen. De fremstilles i grundlovsforhør i løbet af søndagen.

Den døde mand blev fundet i Aalborg Centrum, og han havde store skader, som var grund til, at han senere døde.

Mandens pårørende er underrettet.ANDRE LÆSER OGSÅ