04. mar. 2023 - 11:12

Person fløjet til hospitalet efter ‘alvorlig hændelse’: Større område spærret afLørdag formiddag vrimler det med politi i Nykøbing Mors. Her er flere patruljer rykket ud og har afspærret Bangsgade og dele af havnen er også blevet spærret af.

En lægehelikopter har været på stedet, hvorefter den er fløjet til Aalborg Universitetshospital med en person, der er den forurettet i en ‘alvorlig hændelse’, som politiet har kaldt det.

Annonce

“Vi fik klokken 8.18 en anmeldelse om, at der var sket en alvorlig hændelse på Bangsgade i Nykøbing. En forurettet er fløjet med helikopter til Aalborg Universitetshospital, siger vagtchefen fra Midt- og Vestjyllands Politi til Nordjyske.

LIGE NU LÆSER ANDRE: 22-ÅRIG MAND FORSØGTE AT SLÅ FAR IHJEL MED KNIV

Politiet er fortsat på stedet, hvor de er i gang med at undersøge det store område, men det er endnu for tidligt at komme ind på, hvad der er gået forud for hændelsen, forklarer vagtchefen.

Den forurettede person er i stabil tilstand.

OPDATERING:
Politiet har oplyst, at der er tale om et knivstikkeri på Bangsgade. Offeret er ikke kommet alvorligt til skade, og politiet kan ikke komme ind på, alder, køn eller hvad der er gået forud for knivstikkeriet.

Annonce

Undersøgelserne har stået på i nogle timer, og det forventes at vare i længere tid endnuANDRE LÆSER OGSÅ