Person dræbt ved folkeskole

Gerningsstedet ligger klods op ad en folkeskole

En 36-årig mand er blevet dræbt på en adresse foran en folkeskole. Derfor er politiet til stede på skolen for at tale med ledelse og forældre til elever. En mand er blevet anholdt

Natten til mandag klokken 00.24 har Nordjyllands Politi modtaget en anmeldelse om et knivstikkeri i en lejlighed på Buhlsvej i Frederikshavn.

Her er en 36-årig mand blevet stukket ned, oplyser Nordjyllands Politi på det sociale medie X.

Han blev efter politiets og redningsmandskabets ankomst til adressen erklæret død på stedet.

Gerningsstedet ligger klods op ad hovedindgangen til Frydenstrandskolen, og derfor har betjente morgenen igennem været til stede foran skolen for at orientere forældre til elever samt skolens ledelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet regner med at arbejde på gerningsstedet det meste af dagen

Nordjyllands Politi oplyser, at betjente har foretaget anholdelse af en 33-årig mand, der befandt sig ved gerningsstedet.

Han har en relation til afdøde og er nu sigtet for drab.

“Vi er på et meget tidligt stadie i efterforskningen. Og vi er endnu ikke færdige med at afhøre den anholdte 33-årige mand, der er en bekendt til den dræbte, men ikke i familie med vedkommende,” forklarer politikommissær Carsten Straszek, der er efterforskningsleder i sagen, til mediet Nordjyske.

Politiet forventer, at den 33-årige mand vil blive fremstillet i et grundlovsforhør.

‘Der pågår efterforskning i sagen og eventuelle vidner bedes henvende sig på 114,’ skriver Nordjyllands Politi på det sociale medie X.

Politiet kan endnu ikke oplyse, hvad der er gået forud for knivstikkeriet eller hvilket motiv, der kan ligge bag.

Det er under et døgn siden, at en anden mand blev fundet død i en lejlighed et andet sted i Danmark. Her tilkaldte en akutlæge politiet efter at have erklæret manden død. Fem personer er nu anholdt i den sag.