19. sep. 2023 - 11:33

Passagerer på Norwegian-fly hører kæmpe bragArkivfoto

Passagerer på et Norwegian-fly fik tirsdag morgen et chok, da de hørte et kæmpe brag, mens flyet hang flere kilometer oppe i luften

Et Norwegian-fly fra Oslo på vej mod Albaniens hovedstad Tirana måtte kort efter klokken 07.00 vende om og returnere til lufthavnen i Oslo.

Annonce

“Vi hørte et kæmpe brag, der lød som en metallyd. Vi fortsatte med at flyve, men det virkede, som om flyet raslede, som om der var turbulens. Lidt efter blev det annonceret, at vi havde mistet nogle dele og måtte returnere til Oslo,” siger flypassageren Jean-Yves Gallardo til det norske medie VG.

Mange passagerer blev ifølge Jean-Yves Gallardo skræmte og chokeret af episoden, mens andre så, at der kom flammer ud af flyets motorer.

SE OGSÅ: 21-ÅRIG FODGÆNGER DØD I ULYKKE

Norwegian bekræfter over for VG, at flyet måtte vende om og returnere til Oslos lufthavn på grund af ‘tekniske problemer’ med den ene motor.

Flyselskabet kan dog hverken be- eller afkræfte, at flyet tabte dele, eller at der kom flammer ud af motorerne.

Annonce

Det var flyet med nummer NOZ1934, der lettede tirsdag morgen klokken 07.00 i Oslo – ingen passagerer kom noget til ved episoden, og flyet landede uden problemer.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER