Mand angriber parkeringsvagt med palleløfter

Mandag morgen blev en parkeringsvagt angrebet af en mand med en palleløfter, da hun var ved at udskrive en bøde til en lastbil, der holdte ulovligt parkeret på Amaliegade i Aarhus.

Den kvindelige parkeringsvagt fortæller til politiet, at hun og hendes kollega havde forsøgt at finde føreren af lastbilen, inden hun begyndte at skrive parkeringsbøden.

Da hun var ved at skrive afgiften i sin blok, fornemmede hun, at nogen kom kørende bagved. Og da kvinden vendte sig om, kom en palleløfter med flere paller kørende direkte mod hende. Herefter svingede palleløfteren ind foran hende og påkørte hendes skinneben og fod, mens manden med palleløfteren kaldte hende ’emsig’.

Efter påkørslen forsøgte kvinden at scanne lastbilens nummerplade, hvori føreren af palleløfteren drejede rundt og forsøgte at påkøre kvinden igen. Det lykkedes heldigvis den 28-årige parkeringsvagt at springe til side og undgå at blive ramt igen.

Kort efter kom politiet til stedet og patruljen blev peget i retningen af manden, der var på vej væk fra stedet ved at bruge palleløfteren som en form for løbehjul. Da han indså at politiet var efter ham, vendte han dog om.

Manden blev anholdt og sigtet for angreb mod nogen i offentlig tjeneste.