19. jan. 2022 - 15:15

Parfumetyveri endte med overfald på vagt og sigtelse for røveriTre mænd i en Audi på britiske plader blev tirsdag eftermiddag standset af politiet på Nørregade i Aarhus.

Østjyllands Politi oplyser i deres døgnrapport, at det skete efter en episode i Magasin i Aarhus kort forinden.

Sagen drejer sig om et tyveri af en parfume, som endte voldeligt.

En butiksvagt sad tirsdag eftermiddag i baglokalet og kiggede på butikkens overvågning. Her var han blevet opmærksom på en person, som forsøgte at pille en alarm af en parfume, som manden efterfølgende havde puttet i lommen.

Vagten gik ud i butikken og konfronterede manden, som han bad om at følge med. Det fik manden til at råbe op, hvorefter to andre mænd kom til stedet. Vagten forsøgte at tilbageholde butikstyven, der gjorde kraftigt modstand.

Da de kom tættere på udgangspartiet, blev butiksvagten slået hårdt i ansigtet og skubbet omkuld på jorden.

Mændene løb efterfølgende væk fra stedet og hen til en bil, der holdt parkeret på Vestergade. Et vidne cyklede efter bilen og fik taget et billede af nummerpladen.

Oplysningerne blev givet videre til patruljerne og kort tid efter blev bilen standset på Nørregade. De tre mænd der sad i bilen blev alle anholdt. Under ransagningen af bilen blev der fundet to parfumer i originale kasser.

Østjyllands Politi fremstiller onsdag klokken 11:00 i Retten i Aarhus to rumænske mænd på 20 og 29 år, der sigtes for røveri i Magasin i Aarhus tirsdag eftermiddag ved i forening at have stjålet to parfumer og i den forbindelse at have slået en butiksvagt hårdt i ansigtet.ANDRE LÆSER OGSÅ