Otte på stribe for HB Køge – men det kneb i målfest mod thyboerne

HB Køge var bagud med 0-1 og 1-2 mod FC Thy-Thisted Q, men de forsvarende danske mestre endte alligevel med at tage den ottende sejr på stribe med cifrene 4-3.

Thyboerne vandt første halvleg 2-1 takket være to mål af Malene Sørensen. Indimellem scorede Kyra Carusa for hjemmeholdet.

I anden halvleg sørgede ligaens topscorer, HB Køges Cecilie Fløe, for udligning, hvorefter amerikanske Mollie Belisle for første gang i kampen bragte mestrene foran.

Emilie Fink fik udlignet til 3-3, men syv minutter før tid scorede Cecilie Fløe sit andet og HB Køges fjerde mål til slutresultatet.

Dermed har HB Køge vundet alle deres otte kampe i denne sæson, og meget tyder derfor på, at de er på vej mod endnu et dansk mesterskab.