“Op ad væggen!” – Politiet rykker ind i lejlighed efter knivstik i boligkvarter

Lørdag eftermiddag rykkede politiet massivt ud til Motolavej i Korsør, da der kom melding om flere personer, der var blevet stukket med kniv. Nu kan politiet komme med seneste nyt.

Da hundepatruljer og kampklædte betjente rykkede ud til stedet blev flere veje spærret af. Betjentene blev kaldt ud til Motalavej, men kort efter blev også Annagade spærret.

Efter længere tid med undersøgelser på stedet fandt politiet frem til en lejlighed, som de gerne vil ind til. Men da personerne inde i lejligheden ikke ville åbne døren, måtte politiet tilkalde en låsesmed, som fik døren åbnet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Videoen fra stedet viser, at politiet rykker ind i lejligheden og beordrer alle personer til at stille sig op ad væggen.

“De har fået fat på en person på stedet, som blev iført håndjern. Kort efter fik han lov til at gå igen”, fortæller Presse-fotos.dk udsendte på stedet.

Der er fortsat mange betjente i området og politiet skriver på X, at man har foretaget anholdelse af en 23-årig mand i forbindelse med knivoverfaldet.

“Vi har pt. ikke yderligere kommentarer”, skriver Sydsjællands og Lolland Falster Politi i tweetet.

LÆS OGSÅ:

Flere personer stukket ned i boligkvarter