18. nov. 2020 - 12:01

Ofre fra skyderi identificeretMidt og Vestsjællands Politi skriver i en pressemeddelelse, at det er lykkedes at identificerer de 3 ofre fra gårsdagens skuddrama i Kalundborg.

»De tre skudofre er identificeret, og der er tale om tre unge mænd først i 20’erne fra Københavnsområdet, som alle er kendt af politiet. Politiet undersøger nu, hvad de forurettedes ærinde i Kalundborg var, og hvad motivet til skudepisoden kan være,« oplyses det.

Alle 3 ofre var en del af det skuddrama der udspillede sig ved 18 tiden i Kalundborg tirsdag aften.

Da politi og redningsvæsen kom frem, kunne man konstaterer at det ene offer allerede var død og at det var nødvendigt hurtigst muligt, at få de 2 andre ofre transporteret til sygehuset. Det var begge i kritisk tilstand.

Tidligt onsdag morgen afgik en af de 2 indlagte så ved døden på hospitalet.

Det tredje offer er stadig indlagt og politiet beskriver hans tilstand som stabil.

Politiet gør det også klart at man ikke accepterer den slags skuddramer og at man vil være massivt tilstede i området hele dagen.

»Skyderi i det offentlige rum er helt uacceptabelt, og vi sætter alle kræfter ind på at opklare denne alvorlige forbrydelse. Samtidig ligger det os meget på sinde at genoprette trygheden for borgerne i Kalundborg,« siger fungerende politidirektør, Lene Sørensen ifølge BT.

Har du set eller hørt noget om skyderiet eller den brændende bil, må du meget gerne kontakte politiet på telefon 114.

Læs mere om dramaet her;

Flere ramt af skud ambulance og helikopter rekvireret

3 personer skud i Kalundborg. Gerningsbil udbrænder

Politi bevogter sygehus – Skudramt indlagt