01. jan. 2023 - 10:52

Nytårsaften er overstået: Nu gør politiet statusKøbenhavns Politi har haft en travl nytårsaften, hvor de både har været ude til brand i Nordvest, og nogle unge mennesker på Frederiksberg, der slap med en løftet pegefinger.

Nu gør politiet status over aftenen, som i store træk er overstået med travlhed, uden de helt alvorlige opgaver.

Det fortæller Henrik Brix, der er vagtchef hos Københavns Politi.

LIGE NU LÆSER ANDRE: MENS DANMARK SOVER: MUSLIMER RYDDER OP PÅ RÅDHUSPLADSEN

“Det har selvfølgelig været travlt, men der har heldigvis ikke været de helt alvorlige opgaver for Københavns Politi. Vi har været på plads flere steder og vi har da også haft en del episoder med både slagsmål og brande, men alt i alt en aften, der er overstået uden alvorlige hændelser”, fortæller vagtchefen.

Blandt husspektaklerne, var Københavns Politi ude på Svanholmsvej på Frederiksberg, hvor to unge mennesker var kommet ud i et stort skænderi, som krævede betjentenes indgriben. De unge var i gang med at skændes højlydt, og den ene er angiveligt blevet slået i ansigtet, fortæller Henrik Brix.

“Anmeldelsen kommer 03.42, hvor vi kommer ud til nogle unge mennesker, der har været sure på hinanden i opgangen. Vi har fat i to parter, men vi har ikke taget dem med. De har fået besked på, at de ikke skal involvere alle andre i deres uenigheder, og det har de forstået”, fortæller han.ANDRE LÆSER OGSÅ