Ny attraktion, “Museum of Illusions” I København

Museum of Illusions

En ny attraktion, “Museum of Illusions,” er netop åbnet i København og tilbyder en række interaktive installationer med optiske illusioner.

Museum of Illusions er verdens største kæde af privatejede museer og har nu åbnet sin første danske afdeling på Strøget, tæt på Rådhuspladsen. Museet lover unikke oplevelser, hvor besøgende kan interagere med installationerne og opleve gode grin og fællesskab.

Der er forskellige rum og muligheder for at tage billeder af sig selv og sin familie eller venner, hvilket gør det til et godt sted for fællesskab. Noget, vi gerne vil fremhæve, er deres Illusions tunnel, som du kan se på billedet nedenfor, hvor det føles som om, den drejer rundt, når man går igennem den. Det ser måske ikke ud af meget på et billede, men du er nødt til at prøve den!

Illusions tunnel på Museum of Illusions

Vi vil også gerne fremhæve “The Tube,” en anden skjult perle i København inden for samme genre. Beliggende ved Hovedbanegården, byder “The Tube” på 17 forskellige rum, fyldt med optiske illusioner og interaktive installationer.

Adgangsbilletten til “The Tube” for en voksen koster 100kr hvorimod du skal slippe 199kr for indgang til Museum of Illusions. En ting er sikkert, der er rig mulighed for at udforske forskellige illusioner i København for tiden.