16. mar. 2023 - 10:17

Ny udvikling i sagen med skolebrandPolitiet har nu skredet til anholdelse af endnu en person i sagen om branden på skolehjemmet Campus Djursland i Grenaa tirsdag aften. Det er nu fjerde anholdelse i sagen

En 25-årig mand er onsdag aften blevet anholdt og sigtet for brandstiftelse og drabsforsøg på en 19-årig mand efter en brand raserede en lejlighed på Campus Djursland tirsdag aften mellem klokken 20.00 og 21.00.

”Vores efterforskning pegede i retning af den 25-årige, og derfor har vi søgt efter ham. Det førte til, at han onsdag kl. 20.01 meldte sig selv på politigården i Aarhus, hvor han blev anholdt. Der vil gå et stykke tid, før vi har samlet alle brikkerne i forhold til hændelsesforløbet, men anholdelsen af den 25-årige er et vigtigt skridt fremad i vores videre efterforskning, ” siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen. 

Den 25-årige mand er den fjerde anholdte i sagen. Få timer efter anmeldelsen blev tre kvinder anholdt – de er også sigtet for brandstiftelse og drabsforsøg.

To af kvinderne – en 19-årig og en 54-årig – blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger, mens en 20-årig kvinde fik opretholdt sin anholdelse i tre gange 24 timer.

Den 25-årige mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers klokken 12.30. Her er han sigtet for brandstiftelse og forsøg på manddrab. Anklagemyndigheden vil begærer lukkede døre – derfor har Østjyllands Politi ikke yderligere kommentarer i sagen.

Den 19-årige mand, der er offeret i sagen, kom alvorligt til skade i branden. Han blev hastet til Rigshospitalet i en lægehelikopter, hvor han overlevede.

SE OGSÅ: BRAND PÅ SKOLEHJEM: TRE KVINDER SIGTET FOR BRANDSTIFTELSE OG DRABSFORSØG

OPDATERING:

Læs opdateringen her: 25-ÅRIG AFVISER DRABSFORSØG MEN ERKENDER VOLD MOD KOLLEGIEBEBOER