Nu starter kæmpemæssigt ophørsudsalg hos supermarkedskæde

Et stort supermarked med flere butikker må nu dreje nøglen om. Efter mere en ti år bliver butikkerne lukket, og det resulterer nu i et kæmpe ophørsudsalg, der starter fredag

Supermarkedet Priss lukker med udgangen af marts 2024.

Indtil da har kæden åbent som normalt, men fra fredag begynder et kæmpemæssigt ophørsudsalg.

Det oplyser Priss nu på deres Facebookside, hvor det bliver fastslået, at der kan spares mindst 25 procent på alt spiritus, vin, peronlig pleje, alle dagligvare, alt non-food og alle husholdningsvare.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det er alle disse varer, der kommer på tilbud

I en mail til JydskeVestkysten oplyser direktør for Priss, Carsten Chritstensen, hvorfor supermarkedet må ophøre.

“Vi kan ganske enkelt ikke føre virksomheden videre på en ansvarlig måde og gøre Priss fremtidssikker uden betydelige investeringer i både IT, indretning og bygninger, som vi i det nuværende og fremtidige marked ikke mener er realistisk at kunne tjene hjem igen. Derfor vil ejerne prioritere at bruge deres ressourcer på deres øvrige aktiviteter”, skriver Carsten Christensen til mediet.

Priss har tre grænsebutikker i Harrislee, Pebersmark og Süderlügum.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ligger blandt andet en af Priss-butikkerne

Alle medarbejdere opsagt

Lukningen betyder også, at de mange medarbejdere, som har været ansat på de tre lokationer, er blevet opsagt. Men på trods af den triste udmelding, vil Priss gerne slutte af med at give kunderne en glædelig nyhed. Der er mange penge at spare i den kommende tid.

“I løbet af februar og marts måned vil der være ophørsudsalg i alle tre butikker. Så har vores kunder mulighed for at lave en sidste god handel hos os”, skriver direktøren.