21. sep. 2021 - 16:50

Nattelivet efter corona: Fem unge kvinder hentet i ambulance på halv time på samme gadeLange køer til propfyldte diskoteker, festglade og fulde unge mennesker så langt øjet rækker og et massivt opbud fra politi og ambulancereddere. Det var sådan det så ud, da Presse-fotos.dk var tilstede i indre by i København lørdag nat for at tage pulsen på nattelivet efter genåbningen. Og vi kan godt afsløre allerede nu, at både de tilstedeværende politibetjente og ambulancereddere fik en travl nat.

På bare en halv time måtte fem fordrukne unge kvinder hentes i ambulancer på Vestergade. Politiet måtte flere gange træde ind på diskoteker og beværtninger for at stoppe slagsmål. Det resulterede i, at Presse-fotos.dk’s fotograf med egne øjne så to anholdelser og to tilbageholdelser på de københavnske festgader Vestergade, Studiestræde og Gothersgade.

Politiet havde lørdag nat lagt en jernring om Vestergade, hvor der var politibiler og betjente til stede i begge ender af gaden, så den hurtigt kunne lukkes af, hvis der skete noget. Eksempelvis da en stærkt beruset ung mand pludseligt faldt om og var ukontaktbar i flere minutter.

Siden de sidste corona-restriktioner blev ophævet 1. september, hvilket også betød genåbning for natklubberne, er unge mennesker i stor stil vendt tilbage til nattelivet, og det gav travlhed lørdag aften i København.