31. okt. 2023 - 14:53

Nabo redder hund ud af brændende husTirsdag eftermiddag blev politiet og brandvæsnet kaldt til en voldsom brand i Vig. En opmærksom nabo opdagede flammerne og alarmerede straks myndighederne.

Martin Bjerregaard, som er pressevagt hos Midt- og Vestsjællands Politi, siger til Presse-fotos.dk, at der ingen mennesker var til stede i huset – men at der var en hund, som heldigvis blev reddet ud af ilden af en anden nabo.

Annonce

“Der var godt gang i den, da brandbilerne nåede frem. Men en beboer kom hjem og kunne fortælle, at der ikke var andre derinde end hunden,” siger kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi samtidig til Sjællandske Nyheder.

LÆS OGSÅ: LIVLØS PERSON FUNDET I VANDET

Desværre blev huset fuldstændigt ødelagt af branden. Brandvæsnet kæmper stadig med at slukke de sidste gløder, og efterslukningsarbejdet er stadig i gang.

Pressevagten har informeret om, at en grundig undersøgelse af brandårsagen først kan påbegyndes i morgen. Dette skyldes, at brandvæsnet fortsat arbejder på at kontrollere og slukke branden fuldstændigt.

AnnonceANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER