19. nov. 2023 - 18:14

Myndighederne advarer i mørket: Farlige situationer i hele landetDe store mænger af regn, der er faldet i Danmark, skaber søndag aften farlige situationer i hele landet

Politiet og Vejdirektoratet advarer nu om farlige situationer flere steder i landet.

Således fremgår det på Vejdirektoratets kort over trafik i Danmark, at bilister på hele otte motorvejsstrækninger skal være opmærksom på akvaplaning.

“Især Esbjerg-egnen har fået meget vand, og det har skabt en farlig situation ved frakørslen til Esbjerg Lufthavn,” fortæller vagthavende ved Vejdirektoratet Martin Rytoft til B.T..

Regnen har nemlig samlet sig i en stor sø ved frakørslen på denne motorvej, men også på motorveje i Sydjylland, Fyn, det østlige og det sydlige Sjælland er der advarsler.

Bilister bliver opfordret til at køre langsomt på strækningerne.

SE OGSÅ: POLITIET: HER STILLER VI VORES FOTOVOGNE

Syd- og Sønderjyllands Politi advarer også danskerne mod farlige veje.

‘Skal du ud at køre i mørket, så vær opmærksom på, at der mange steder er meget vand på vejene. Det gælder både mindre og større veje. Bla. Esbjergmotorvejen omkring Esbjerg Lufthavn,’ skriver politikredsen på det sociale medie X.

På E45-motorvejen fra Skærup mod Vejle tæt på <61b> Vejle S er der søndag aften blandt andet sket et uheld på den våde vej.

Under oprydningsarbejdet er højre spor blevet afspærret.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER