Muskelhund går amok

To gange inden for få timer skete der et hundeangreb i samme område. Blandt andet er en treårige pige blevet angrebet

I tirsdags gik det helt galt for en 47-årig kvinde, da hun tidligt om eftermiddagen var ude at gå en tur med sin hund i Sønderborg.

Under turen kommer hun forbi en adresse, hvor en muskelhund af racen american bully opholder sig.

“Det er en american bully, der løber ud igennem en hæk. Den angriber og bider den anden hund, og ejeren forsøger at samle sin hund op for at beskytte den. Men så bliver hun også angrebet og bidt i både arme og ben af american bully’en. Den bider så kraftigt, at huden perforeres. Hunden (den angribende hund, red.) bliver efterfølgende aflivet,” fortæller politikommissær Martin Hess Pedersen, Syd- & Sønderjyllands Politi til JydskeVestkysten.

Om aftenen senere samme dag var en anden kvinde ude at gå med sin hund og treårige datter i Nordborg få kilometer væk fra Sønderborg.

Her oplyser Martin Hess Pedersen, at en schæferhund pludselig hoppede gennem en havelåge, vælter barnet og bider den anden hund.

Ejeren af american bullyen og schæferhunden er begge blevet sigtet efter hundeloven.

Der er netop sket et skyderi på åben gade et andet sted i Danmark, og derfor er politiet rykket massivt ud og har afspærret et område, mens hunde afsøger gerningsstedet. Ifølge politiet er skyderiet sket med relation til to andre alvorlige hændelser de sidste par dage.

Illustrationsfoto