14. okt. 2022 - 13:10

Motorvej spærret efter ulykke: Flere kilometer lang køDer fredag eftermiddag sket et færdselsuheld på Vestmotorvejen, derfor har politiet nu afspærret begge spor

Omkring klokken 12.30 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse af, at der var sket et færdselsuheld, hvor flere biler er involveret, på E20 Vestmotorvejen i vestgående retning mellem <37> Sorø og <38> Slagelse Øst.

Politi- og redningsmandskab er netop nu på ulykkesstedet, hvor der netop nu er spærret fuldstændig af, som billederne indikerer.

Det betyder også, at der er stor kødannelse på motorvejen. I skrivende stund strækker den sig fra ulykkesstedet og ned forbi afkørsel <37> ved Sorø. Bilister skal dog være opmærksom på, at køen er voksende.

SE OGSÅ: STOR BRAND I LASTBIL: NU ER MOTORVEJ FULDSTÆNDIG SPÆRRET

Presse-fotos.dk har forsøgt at få en kommentar fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi for at blive klogere på omstændighederne omkring ulykken, herunder hvordan tilstanden på de implicerede personer er. Det har dog endnu ikke været muligt.

Presse-fotos.dks fotograf fortæller dog, at to ambulancer har opholdt sig ude på stedet. Der er ikke oplysninger om, om de skulle være kørt af sted med nogle personer.

OPDATERING KLOKKEN 13.17:

Der er nu åbnet op for et spor efter uheldet, så det kan passeres med forsigtighed. Køen strækker sig nu seks kilometer fra ulykkesstedet.

OPDATERING KLOKKEN 13.28:

Begge spor er nu åbnet til fri færdsel, men der er stadig meget kø, der skal afvikles.