Motorvej HELT afspærret efter alvorligt færdselsuheld

Politi- og redningsmandskab er netop rykket ud til Midtjyske Motorvej, hvor der er sket et færdselsuheld. Alle vognbaner i sydgående retning meldes spærret

Mindst en kvinde er ifølge den indledende anmeldelse meldt fastklemt i forbindelse med et voldsomt færdselsuheld mellem to personbiler på Midtjyske Motorvej mellem Herning og Skærbæk.

Midt- og Vestjyllands Politi er sammen med brandvæsenet og ambulancetjenesten ankommet til stedet, hvor man har afspærret begge vognbaner, mens oprydningsarbejdet pågår.

Der er endnu ikke sat noget tidspunkt for genåbning af vejen. Derfor skal bilister på motorvejen væbne sig med tålmodighed.

‘Der er etableret omkørsel via Messemotorvejen til Arnborg. Kør forsigtigt og vær opmærksom,’ lyder det fra Midt- og Vestjyllands Politi.

I forbindelse med uheldet beder politikredsen bilister i modsatte vejbane at holde afstand, så der ikke opstår et såkaldt ‘kiggeuheld’.

I skrivende stund er der ikke nogen opdateringer på tilskadekomnes tilstand. Men et lægehelikopter er netop lettet fra stedet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

SE OGSÅ: DRENGE DREV TIL HAVS I BÅD: REDDET AF KAJAKROERE!

OPDATERING:

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser klokken 09.40, at 2. vognbane netop et blevet genåbnet i det sydgående spor.

OPDATERING:

Politiet meddeler klokken 11.45, at motorvejen i gen er fuld åben for færdsel.