Motorvej fuldstændig afspærret: Truer med at hoppe fra bro

Politiet har afspærret en motorvej fuldstændig, fordi en person truer med at hoppe ned fra en motorvejsbro. Det har ført til en gigantisk kø

Midt- og Vestsjællands Politi har tirsdag eftermiddag ved 18-tiden afspærret alle spor i retning mod København på Køge Bugt Motorvejen omkring Køge.

Ifølge Vejdirektoratet skyldes afspærringen en politiindsats på motorvejen, men billeder fra stedet – som Presse-fotos.dk har set – viser, at en person står udover hegnet på motorvejsbroen.

Samtidig kan det ses, at politiet og andre personer er i kontakt med den pågældende person, som man forsøger at hjælpe. Presse-fotos.dk vælger af hensyn til sagens karakter ikke at bringe billederne.

(Artiklen fortsætter under faktaboksen)

Vejdirektoratet oplyser i forbindelse med afspærringen, at der klokken 18.07 stadig ingen tidshorisont er for genåbning af motorvejen.

I skrivende stund har aktionen skabt en flere kilometer lang kø ad både Vestmotorvejen og Sydmotorvejen. På Vestmotorvejen møder bilisterne køen omkring Lille Salby, mens bilister på Sydmotorvejen møder køen ved Lellinge.

Billeder fra stedet viser senere ved 19-tiden, at personen er kommet ind på den sikre side på broen igen. Her er vedkommende i kontakt med to kvinder, der har været i kontakt med personen gennem hele forløbet.

Vejdirektoratet oplyser samtidig, at afspærringerne på motorvejen er ophævet, og at køen nu kan afvikles.

I en anden alvorlig sag er en dreng blevet fløjet til hospitalet i en lægehelikopter. Drengen er i livsfare, og da beredskabet nåede ham efter et alarmopkald var han ikke kontaktbar og havde meget svære hovedskader.