Motorcyklist brager ind i bygning: Hastet på hospitalet

Torsdag aften er politiet, brandvæsnet og ambulancereddere hastet til et alvorligt uheld, hvor en motorcyklist er kommet til skade.

Omkring klokken 20.30 torsdag aften er en motorcyklist involveret i et uheld og derfor er politiet og redningsmandskabet ankommet til stedet.

Der er tale om et solouheld, hvor føreren har ramt en bygning og kommet slemt til skade.

Der er store materielle skader på stedet og brandvæsnet er ankommet, da ulykken også har resulteret i oliespild og blodpletter på asfalten.

Det fortæller Presse-fotos.dks udsendte på stedet.

“Der er en større mængde spild af olie og kølervæske på vejen, samt noget blod, der hvor han har ramt bygningen”, lyder tilbagemeldingen.

(Artiklen fortsætter under billedet)  

Politiet har været stedet, hvor man har undersøgt, hvad der er gået forud for uheldet og det viser sig, at føreren har udvist uforsigtighed på Kanalvej i Næstved.

“Der er tale om et solouheld, hvor føreren har været uforsigtig under kørslen og kørt galt. Han er dog ikke kommet alvorligt til skade, men skal lige en tur forbi hospitalet”, fortæller vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland Falsters Politi.

Vejen var delvist spærret, men oprydningsarbejdet er nu overstået og mandskabet er kørt fra stedet.

Samme dag er der sket et andet uheld, som har resulteret i en væltet lastbil. Motorvejen, hvor det store køretøj er væltet, er blevet spærret i den ene retning frem til klokken 01.00.