23. jan. 2023 - 10:22

Mor og børn fundet døde: Nu indkalder politiet til borgermødeSøndag aften blev en mor og hendes to børn fundet døde i landsyen Vejrumbro ved Viborg. Senere på aftenen kunne politiet bekræfte, at der var tale om to drab og et selvmord. Denne hændelse har sendt chokbølger gennem hele landet og især gennem Vejrumbro. Derfor har politiet indkaldt borgerne til møde

Mødet vil blive afholdt i forsamlingshuset i byen, hvor vicepolitiinspektør Christian Toftemark fra Midt- og Vestjyllands Politi vil stille op klokken 19.

LÆS OGSÅ: POLITIET: MOR DRÆBTE SINE TO BØRN PÅ 11 OG 14 OG BEGIK SELVMORD

“Vi ved, at når noget så tragisk sker, giver det en masse frustrationer, spørgsmål, undren og rygter. Derfor har vi valgt at holde borgermøde i Vejrumbro”, siger han.

For det er vigtigt at naboer og resten af borgerne i byen kan få en snak, når noget så voldsomt finde sted i deres landsby, hvor rygter, tanker og bekymringer hurtigt kan få stor indflydelse.

LIGE NU LÆSER ANDRE: 54-ÅRIG MAND DRÆBT I KØBENHAVN

“Vi håber på, at vi kan give lidt klarhed over, hvor langt vi er i efterforskningen, og at vi kan få afkræftet, hvis der er nogle rygter, der kører rundt”, siger politiinspektøren.ANDRE LÆSER OGSÅ