Mobil politistation i Hallingparken: Vil tiltrække vidner og genetablere trygheden

Efter den drabelige skudepisode, som fandt sted tirsdag klokken 13.13 i Hallingparken i Brøndby, har Københavns Vestegns Politi etableret en mobil politistation i boligområdet.

Den mobile teststation har været til stede siden klokken 9 onsdag morgen og vil blive der ud på eftermiddagen, fortæller Københavns Vestegns Politi til Presse-Fotos.dk.

Ifølge politiet håber de, at tilstedeværelsen i Hallingparken vil tiltrække eventuelle vidner, der ønsker at tale personligt med politiet. Samtidig fortæller politiet ligeledes, at den mobile politistation kan være med til at genetablere trygheden i området, ved at være massivt til stede i området og indgå i tæt dialog med borgerne.

Mistænkt mand løslades

En ung mand blev i går anholdt i forbindelse med skuddrabet. Dog blev han løsladt onsdag, da politiet ikke havde grundlag til, at fremstille manden for et grundlovsforhør. Den mistænkte er fortsat sigtet, mens politiet efterforsker skudepisoden yderligere.

Derfor fortæller politiet også, at den mobile politistation forhåbentlig kan tiltrække vidner, der har viden om gårsdagens skyderi.